Basic-Line

BASIC-Line desinfectiezuilen

De BASIC-Line desinfectiezuil is de standaard zuil van Clean & Go Point. De desinfectiezuil bestaat uit een contactloze infrarood dispenser en een modern vormgegeven metalen zuil met lekbakje. De zwarte desinfectiezuil en de witte body van de dispenser kunnen in een andere kleur gespoten worden. Ook kunnen wij de body van de dispenser voorzien van uw logo. Het informatiepaneel kan standaard worden voorzien van de was instructie of optioneel met uw logo.

Direct Bestellen

Eco-Line

ECO-Line desinfectiezuilen

De ECO-Line desinfectiezuil bestaat uit een contactloze infrarood dispenser en een zuil van 12 mm multiplex met milieuvriendelijk PEFC-keurmerk, die geleverd wordt met een zware voetplaat (zwart of zilver). De houten zuil wordt aan één zijde voorzien van een rechtstreeks geprinte full color visual in uw eigen huisstijl en kan in bijna elke vorm contour gefreesd worden. De witte body van de dispenser kan in een andere kleur gespoten worden. Ook kunnen wij de body van de dispenser voorzien van uw logo.

Direct Bestellen

Industrial-Line

INDUSTRIAL-Line desinfectiezuilen

De INDUSTRIAL-Line desinfectiezuil bestaat uit een contactloze infrarood dispenser en een moderne zuil van geanodiseerd aluminium, die geleverd wordt met 2 voetplaten. De desinfectiezuil wordt voorzien van een enkelzijdige full color print in uw eigen huisstijl en kan optioneel ook aan de achterzijde bedrukt worden. De witte body van de dispenser kan in een andere kleur gespoten worden. Ook kunnen wij de witte body van de dispenser voorzien van uw logo. Verder kan de desinfectiezuil worden voorzien van een lekbakje.

Direct Bestellen

Compact-Line

COMPACT-Line desinfectiezuilen

De COMPACT-Line desinfectiezuil van Clean & Go Point bestaan uit een contactloze infrarood dispenser en een metalen tafelstandaard of wandzuil. Eenvoudig te plaatsen op een balie of tafel bij de entree van uw horecagelegenheid, werkplaats, kantoor of andere openbare ruimte. De uitvoeringen van metaal kunnen in een andere kleur gespoten worden. De witte body van de dispenser kan in een andere kleur gespoten worden en/of voorzien worden van uw logo. Het informatiepaneel kan standaard worden voorzien van de was instructie of optioneel met uw logo.

Direct Bestellen

Dispenser-line

DISPENSER-Line desinfectie dispensers

De DISPENSER-Line van Clean & Go Point bestaat uit automatische desinfectie dispensers met sensor waarmee je contactloos kunt desinfecteren.

De witte body van de dispenser kan in een andere kleur gespoten worden en/of voorzien worden van uw logo.
Direct Bestellen

Desinfectievloeistoffen

Desinfectievloeistof

Desinfecterende handdesinfectans. Effectief desinfectiemiddel tegen virussen, bacteriën, gisten en schimmels op de huid.

Podilon is effectief tegen virussen wanneer schone handen minimaal 60 seconden worden ingewreven.
Direct Bestellen