Basic-Line

BASIC-Line desinfectiezuilen

De BASIC-Line desinfectiezuil is de standaard zuil van Clean & Go Point. De desinfectiezuil bestaat uit een contactloze infrarood dispenser en een modern vormgegeven metalen zuil met lekbakje.

De zwarte desinfectiezuil en de witte body van de dispenser kunnen in een andere kleur gespoten worden. Ook kunnen wij de body van de dispenser voorzien van uw logo. Het informatiepaneel kan standaard worden voorzien van de was instructie of optioneel met uw logo.

Direct Bestellen

Compact-Line

COMPACT-Line desinfectiezuilen

De COMPACT-Line desinfectiezuil van Clean & Go Point bestaan uit een contactloze infrarood dispenser en een metalen tafelstandaard of wandzuil. Eenvoudig te plaatsen op een balie of tafel bij de entree van uw horecagelegenheid, werkplaats, kantoor of andere openbare ruimte. De uitvoeringen van metaal kunnen in een andere kleur gespoten worden. De witte body van de dispenser kan in een andere kleur gespoten worden en/of voorzien worden van uw logo. Het informatiepaneel kan standaard worden voorzien van de was instructie of optioneel met uw logo.

Direct Bestellen

Dispenser-line

DISPENSER-Line desinfectie dispensers

De DISPENSER-Line van Clean & Go Point bestaat uit automatische desinfectie dispensers met sensor waarmee je contactloos kunt desinfecteren.

De witte body van de dispenser kan in een andere kleur gespoten worden en/of voorzien worden van uw logo.

Direct Bestellen

Desinfectievloeistoffen

Desinfectievloeistof

Desinfecterende handdesinfectans. Effectief desinfectiemiddel tegen virussen, bacteriën, gisten en schimmels op de huid.

Podilon is effectief tegen virussen wanneer schone handen minimaal 60 seconden worden ingewreven.

Direct Bestellen